Wij zijn al jaren een Nationaal Inkorf Centrum:

 

Veel liefhebbers van de nationale concoursen weten ons al jaren te vinden om hun duiven in te korven voor de nationale- en sectorale vluchten.

 

De nationale- en sectorale vluchten in 2024 kunt u vinden in dit schema:

 

https://npoafdeling10.jimdo.com/vluchten/vliegen-in-2024/

 

Als vereniging brengen we voor de meerdaagse vluchten kosten in rekening namelijk € 2,50 per deelnemer en € 0,25 per duif. Dit is exclusief kosten voor vracht, NPO- en NU uitslagen etc. We willen hier als vereniging natuurlijk iets beter van worden maar vooral willen we leuke prijzen beschikbaar stellen en dat voor ongeveer 75% van de inleg. En voor wie wil meedoen kennen we een knakenpot. De inleg van deze pot wordt verdeeld over de snelste en de eerste eerstgetekende duif.

 

Wij zijn ingericht voor alle elektronische systemen behalve Taurus enTipes. Inkorftijden zijn meestal 19:30 tot 20:30 uur. Maar dit wordt ook in de Whatsapp groep gecommuniceerd indien nodig.

 

Onze centrumleider:

Ronald Moes  - Email: info@pvsteedssneller.com


Wij zijn geen ZLU inkorfcentrum. Hiervoor kunnen de liefhebbers terecht bij onze buurvereniging te Nieuwleusen. Zie https://www.dezlu.nl/

 

Postduivenvereniging Steeds Sneller - Latyrusstraat 16 - 7701 CX Dedemsvaart - info@pvsteedssneller.com - www.pvsteedssneller.com


Voorzitter:

Secretaris:

Penningmeester:

Lid:

Lid:

 

Alphons Gasman

Ronald Moes

Erik de Lange

Ralph Boertjes

Thomas Hullegie

Slagharen

Dedemsvaart

Dedemsvaart
Dedemsvaart
Dedemsvaart